Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
D158

Thorne research D3-Vitamin 25000 IU 60 Kapslar

Thorne research D3-Vitamin 25000 IU 60 Kapslar


De flesta D-vitaminprodukter på marknaden innehåller dolda konserveringsmedel. Thorne's D-25000 tillhandahåller 25000 enheter (I.U.) rent D-vitamin per kapsel, utan konserveringsmedel.

Vissa personer svarar bra på en initial dos på 25.000-50.000 IE i allt från några dagar till upp till en vecka, som följs åt av en lägre underhållsdos.

D-vitamin är ett essentiellt vitamin/hormon som produceras i huden genom ultraviolett strålning. Forskning som gjorts nyligen visar att många individer kan ha brist på D-vitamin. Särskilt utsatt är befolkningen på de nordliga breddgraderna som inte exponeras tillräckligt mycket för solen.

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion och har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin D bidrar till normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor och bidrar till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin D bidrar till att bibehålla muskelfunktion, normal benstomme och normala tänder. (Enl. EU:s förordning LexUriServ. 432/2012)

De flesta D-vitaminprodukter på marknaden innehåller dolda konserveringsmedel. Thorne's D-1000 tillhandahåller 1000 enheter (I.U.) rent vitamin D3 per kapsel, utan konserveringsmedel från naturlig källa.
 

Näringsdeklaration
1 kapsel innehåller: % RDI
Vitamin D (som vitamin D3) 25000 IE 50000%


Övriga ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, hypromelloskapsel (från cellulosa), E-vitamin (blandade tokoferoler), leucin, kiseldioxid.

Dosering: 1 kapsel 1 ggr/dag

Övrigt: Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt.
Försegling: Använd endast om burken är förseglad.
Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt