Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
40126

Innate Response Digestive Enzymes 90k

Digestive Enzymes Clinical Strength

Digestive Enzymes Clinical Strength är ett heltäckande växtbaserat bredspektrumenzymtillskott som underlättar matsmältningen för maximalt upptag av näringsämnen. Enzymer fungerar som katalysatorer, dvs de påskyndar biokemiska reaktioner i kroppen utan att själva förbrukas. Exempel på enzym är laktas som spjälkar(bryter ner) laktos (mjölksocker), proteas som spjälkar proteiner, amylas som spjälkar stärkelse och lipaser som spjälkar olika fettsyror.

Digestive Enzymes Clinical Strength är ett heltäckande växtbaserat enzymtillskott som underlättar matsmältningen för maximalt upptag av näringsämnen. Enzymerna i Digestive Enzymes Clinical Strength är i samma form som enzymer normalt återfinns i mat.  Amylase spjälkar stärkelse, cellulase spjälkar cellulosa, glucoamylase spjälkar maltos till glukos, invertase spjälkar suckros, lactase spjälkar laktos, lipase spjälkar fett och proteas spjälkar proteiner.

Digestive Enzymes Clinical Strength från Innate Response är ett mycket bra tillskott för att hjälpa kroppen att spjälka maten.

Innate Response

  • 100% Whole Food
  • Ekologiska ingredienser
  • Innehåller Inga artificiella eller syntetiska tillsatser
  • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, majs eller vete
  • Tredjepartskontroll för bekämpningsmedel och tungmetaller
  • Följer GMP standard (Good Manufacturing Practice)
  • Kan intas av vegetarianer
  • RAW food

Innehåll

Innate Digestive Enzymes Clinical Strength innehåller 90 kapslar.
1 kapsel innehåller:
 


Övriga ingredienser: växtbaserad cellulosa, riskli, vatten
 

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1–2 kapslar under eller direkt efter varje måltid.
 

Förvaring

Förvara burken i skafferiet eller liknande plats som inte är för varm eller fuktig. Placera aldrig kosttillskott nära en varm ugn, spis eller annan varm källa. Kosttillskott ska aldrig placeras i direkt solljus. Burken ska förslutas ordentligt direkt efter att tillskotten har tagits.


Observera

Dagsdosen bör ej överskridas. Förvara burken utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt