Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänst

Vår affärsidé är att kunna erbjuda bästa möjliga kvalitet inom varje segment i kosttillskottsbranschen. Vi söker produkter över hela världen och håller oss ajour med den senaste forskningen. Vi har förmodligen ett av det bredaste & kvalitativaste sortimentet i Norden. Söker Du något speciellt? Sänd oss ett e-mail så får du svar senast inom ett par dagar (oftast samma dag) om vi kan leverera det efterfrågade preparatet.

Butiken LifeLand på Norrtullsgatan 25A startades för 28 år sedan med inriktning på att kunna tillgodose det bästa som finns på marknaden på ett professionellt sätt med utbildad och kunnig personal inom hälsa och egenvård.

Vi erbjuder också kvalificerad rådgivning från utbildad personal. Vi har egna auktoriserade hälsorådgivare & näringsterapeuter. Enklare rådgivning "över disk" eller via e-mail alternativt tidsbokning för genomgång av hela hälsoprofilen.

Vi lagerhåller ca 4000 olika artiklar.

Vi skulle vilja presentera samtliga artiklar, men har inte resurser till det just nu. Men om Du klickar vidare på "Leverantörer & Fabrikat" kan Du där gå vidare direkt in hos respektive leverantör och läsa mer om de olika produkterna.


Våra öppettider: Mån-Fre 10.00-18.30 , Lör 11.00-15.00.
Sommartider: Från 1/7-31/7, 10.00-18.00 mån-fre.  Lördagar 11.00-15.00.

Produkter
Leverantörer
Övrigt