Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
240008

Baby & Me Trimester I & II 120tab

Baby & Me Trimester I & II innehåller vitaminer och mineraler anpassade för den pre-gravida och gravida kvinnan för graviditetens två första trimestrar. Baby & Me Trimester I & II är noggrant framtagen för att passa de näringsmässiga behov som den som vill bli gravid har samt för den som är gravid. Baby & Me Trimester I & II innehåller bland annat mineralen järn i sin naturliga form (läs mer under fliken FAQ), 100% av behovet av folat vilket är den för kroppen naturliga formen av folsyra. Baby & Me Trimester I & II innehåller inga örter för att minimera riskerna under de första två trimestrarna.


Baby & Me Trimester I & II är baserat på 100% wholefood (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda vitaminer och mineraler. Det är anledningen till att Innate Response Baby & Me Trimester I & II bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna.

Syntetiskt eller Whole food?
C-vitamin fungerar som exempel. En apelsin innehåller 173 hittills upptäckta hälsobringande ämnen, ett av dem är C-vitamin. I ett syntetiskt kosttillskott isoleras C-vitaminet genom att man från majs isolerar 6 kolmolekyler, 8 vätemolekyler och 6 syremolekyler och sätter samman dessa till askorbinsyra vilket är det kemiska namnet på C-vitamin. För att framställa C-vitamin i ett whole food tillskott däremot, tar man hel apelsin, maler hela apelsinen som sedan torkas försiktigt. På så sätt förlorar man inga av de nyttiga ämnen som apelsinen innehåller, där C-vitamin alltså endast är ett. Man har således fått C-vitamin tillsammans med övriga 172 ämnen som främjar hälsan. C-vitamin från wholefood innehåller flera fenoler, vilka ger upphov till 90% av antioxidantkapaciteten i C-vitaminrik mat. Cornell University gjorde en studie som publicerades i Journal of Nature som visade att 5,7 mg av C-vitamin från ett wholefood tillskott motsvarar 1500 mg syntetiskt C-vitamin. Samma logik gäller för alla näringsämnen i Baby & Me Trimester I & II.

Innate Response

  • 100% Whole Food
  • Ekologiska ingredienser
  • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, majs eller vete
  • Tredjepartskontroll för bekämpningsmedel och tungmetaller
  • Följer GMP standard (Good Manufacturing Practice)
  • Kan intas av vegetarianer
  • RAW food


Rekommenderad läsning: "Behövs kosttillskott?" Du finner artikeln här.
Rekommenderad läsning: "Hur vet jag om ett tillskott är bra eller inte?" Du finner artikeln här.  

Baby & Me Trimester I & II innehåller 120 tabletter.
2 tabletter innehåller:


 

Övriga ingredienser: Växtbaserad cellulosa, Växtbaserat smörjmedel, kisel

Dosering

Rekommenderad daglig dos är 1 tablett till frukost och 1 tablett till middag (totalt 2 tabletter per dag)
 

Förvaring

Förvara burken i skafferiet eller liknande plats som inte är för varm eller fuktig. Placera aldrig kosttillskott nära en varm ugn, spis eller annan varm källa. Kosttillskott ska aldrig placeras i direkt solljus. Burken ska förslutas ordentligt direkt efter att tillskotten har tagits.


Observera

Dagsdosen bör ej överskridas. Förvara burken utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt