Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
244015

Clear Response

Clear Response är en skonsam detox- och avgiftningsformula som stödjer leverns fas I och fas II-avgiftning. Med ingredienser som bland annat Greenselect® Phytosome® , glycin, mariatistel, kardborre, bromelain, gurkmeja och bredspektrum enzymer är Clear Response troligtvis marknadens bästa detox-produkt. Det är även ett oerhört bra post-exercise tillskott med 15 gram protein samt skonsam avgiftning av de metaboliter som bildas vid träning, exempelvis mjölksyra. 

 

Clear Response innehåller även glutamin, vilken är den mest effektiva aminosyran vad gäller återhämtning. Glutamin stimulerar en naturlig höjning av tillväxthormoner, hämmar mjölksyran och är ett mycket bra allroundtillskott som med fördel kan kombineras med övriga näringstillskott. Under vissa omständigheter där kroppen utsetts för mer stress än vad som anses normalt sker en ogynnsam nedbrytning, exempelvis vid diet, dålig kosthållning eller sjukdom. Aminosyror börjar brytas ned under dessa tillstånd därför att centrala och vitala organ behöver dem mer för att bibehålla kroppens allmänhälsa. Kroppens första reaktion är alltså att ”kannibalisera” näring från  muskulaturen då de centrala organen prioriteras före muskelmassa. Den första aminosyran som bryts ner är just glutamin och därefter frigörs stora mängder grenade aminosyror.  Glutamin är även en perfekt byggsten för glutation som är en av kroppens kraftfullaste antioxidant. Ju mer glutation som finns i cellerna, desto bättre skyddas kroppen mot fria radikaler.

 

Clear Response innehåller även MSM (Methyl Sulfonyl Methane) vilket är organiskt svavel som finns helt naturligt i kroppen och i den mat du äter. Svavel kallas för naturens "skönhetsmineral" eftersom den anses hålla huden mjuk och ungdomlig samt anses bidra till starkt och välmående hår och naglar. Svavel är nödvändigt för produktion av kollagen och keratin vilket är det protein som behövs för att stärka och underhålla hud, hår och naglar. MSM ger därför flexibilitet, ton och styrka åt muskler, leder, hud, hår och naglar. Dr. Stanley Jacob, medlem i Research Fellowship från Harvard Medical School i USA samt forskare vid Oregon Health Science University i USA har forskat på MSM i över 30 år. Han menar att MSM som bland annat ingår i kollagenprocessen minskar ärrvävnad. Han menar vidare att MSM minskar inflammationer i kroppen. En dubbelblindstudie i USA på MSM effekt på hår och naglar konstaterade att 100% av de som fått MSM, uppvisade ökad och förbättrad hårtillväxt jämfört med en person i den grupp som fått placebo. En annan dubbelblindstudie visade att de som fått MSM fått en ökad nageltillväxt samt tjockare och starkare naglar. Det som stärker hud, hår och naglar stärker även huden. The Effectiveness of the Use of Oral msm (Methylsulfonylmethane) Supplementation on Hair & Nail Health. By Ronald M. Lawrence, M.D. 

 

Clear Response innehåller även Quercetin vilket är en flavonoid som förekommer som ett naturligt gult färgämne i grönsaker och frukt. Quercetin har tillskrivits en rad positiva fysiologiska effekter, framförallt som stark antioxidant. Livsmedel som innehåller quercetin bidrar till att hålla kroppen frisk.

 

Clear Response innehåller även enzymet bromelain, nässla, broccoliextrakt, L-Lysine (vilket motverkar herpes simplex) samt flera olika vitaminer och mineraler som stödjer en naturlig avgiftningsprocess. 

 

EFSA-Q-2008-4616
EFSA-Q-2008-4615

Innehåll

567 gram. Dagsdosen är 27 gram

 

Övriga ingredienser: Naturliga smakämnen, stevia
Innehåller inte: vete, magnesiumstearat, artificiella färgämnen eller konserveringsmedel.

 

Dosering

En skopa (27 gram) blandas med 3 dl vatten. Kan även tillsättas i exempelvis smoothies.
 

Förvaring

Förvara burken i skafferiet eller liknande plats som inte är för varm eller fuktig. Placera aldrig kosttillskott nära en varm ugn, spis eller annan varm källa. Kosttillskott ska aldrig placeras i direkt solljus. Burken ska förslutas ordentligt direkt efter att tillskotten har tagits.
 

Observera

Dagsdosen bör ej överskridas. Förvara burken utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Undvik om du är gravid. 

 
 
 


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt