Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
Higher Nature

NutriBiotic Citricidal 100tab

Citricidal 100 tabletter

Beskrivning

CITRICIDAL Grapefruktkärnextrakt i tablettform är ett grapefruktextrakt som kan användas multifunktionellt bland annat till att motverka svamp, virus och parasiter, samt till vattenrening.

CITRICIDAL Grapefruktkärnextrakt i tablettform är svampavdödande och kan stötta kroppen i processen att bli av med t.ex candida och bidra till att skapa bättre balans i tarmens microflora.

Grapefruktkärnextrakt stärker både tarm och lever och har inom Ayurvedisk läkekonst använts som blodrenande medel. Den har också kraftfulla antibiotiska kvaliteter.

Grapefruktkärnextrakt koncentrat innehåller grapefruktbioflavonidextrakt som är ett naturligt extrakt och används av många naturterapeuter.

CITRICIDAL Grapefruktextrakt framställs genom en unik process och är ett av de starkaste koncentraten som går att få tag i -samt 100% naturlig!

Lämplig för vegetarianer, 100 st tabletter

Instruktioner:

Dosering: 1-3 tbl per dag med eller utan mat.

Ingredienser

Higher Nature Citricidal, 100 tabletter: Mikrokristallin cellulosa, grapefruktkärnextrakt, kiseldioxid, glycerin, askorbinsyra, sodium, karboximetylcellulosa, stearinsyra*, magnesiumstearat*, guarkärnmjöl, acacia, shellack.

OBSERVERA!

Rekommenderat intag bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för små barn.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt