Öppet köp i 30 dagar Snabba leveranser Bemannad kundtjänst
En bra matsmältning är grunden för en lugn mage och en god hälsa.
Enzymer sätter igång kemiska reaktioner i kroppen. Olika sorters enzym har olika funktioner.
Matsmältningsenzymerna proteas, lipas, amylas, maltdiastas och invertas bryter ner maten i mindre delar så att kroppen kan tillgodogöra sig näringen.
Proteas, lipas och andra enzymer hjälper kroppen bryta ner kolhydrater.
Fyllnadsmedel (dextrin/maltodextrin), amylas, kapsel (vegetabilisk cellulosa), proteas, alfa-galaktosidas, glukoamylas, lipas, fytas, diastas, pektinas, laktas, invertas, kalciumcitrat, cellulas, hemicellulas.
1-3 kapslar, tre gånger dagligen med kolhydratrik mat.
Innehåll per dagsdos om 3 kapslar: |
|||
Ingrediens | Mängd | ||
Amylas | 29 358 | DU | |
Proteas 4.5 | 52 524 | HUT | |
Alfa-galaktosidas | 663 | GalU | |
Glukoamylas | 28,8 | AGU | |
Lipas | 1 357,5 | FIP | |
Fytas | 54 | FTU | |
Diastas | 354 | DP | |
Pektinas | 18 | endo-PGU | |
Laktas | 1 176 | ALU | |
Invertas | 117 | SU | |
Kalcium | 0,5 | mg | |
Cellulas | 36 | CU | |
Hemicellulas | 36 | HCU |