Öppet köp i 30 dagar      Snabba leveranser     Bemannad kundtjänstArtikelnummer:
10507

Q For Skin Havtornskapslar 80kap

Q for Skin Q Havtornskapslar 80kap

Q Havtornskapslar
80 ELLER 130 KAPSLAR/BURK
 
Havtorn är, till skillnad från fisk som man huvudsakligen utvinner omega-fettsyror från idag, en oändlig resurs. Havtorn är ett miljövänligt, till och med miljöförbättrande, alternativ eftersom växten är en överlevare som klarar sig även i områden med extremt klimat. Rötterna bildar nätverk som binder jorden under markytan och tack vare det har havtornsplanteringar använts med framgång i områden som hotas av erosion. Bären utgör i sin tur föda för djur, från fåglar till getter, grisar och hästar, och på så sätt skapar havtornsodlingar hållbara ekosystem.
 
I erosionsdrabbade och fattiga områden har havtornet bidragit till både miljöförbättringar och samhällsekonomisk utveckling, då människorna i området kan bo kvar och dessutom får inkomstmöjligheter.
 
INGREDIENSER
Naturligt ren vegetabilisk koldioxidpressad havtornsolja från frukt och frö med ca 200 bioaktiva ämnen.
Vegetabilisk kapsel av majsstärkelse.
 
INNEHÅLL
Omegafetterna 3, 6, 7 och 9 samt rikligt med karotenoider och tocoferoler (E-vitamin). Förhållande Omega 3:6 är 1:1,3. Havtornsoljans betakaroten omvandlas i vår kropp till A-vitamin som hjälper till att bibehålla en frisk hud.
 
DOSERING
Inledningsvis 1 kapsel/dag tillsammans med måltid, därefter 1-4 kapslar/dag.
 
BIVERKNINGAR
Vid intag av havtornskapslar kan personer som länge levt på en fettfattig kost uppleva ett svagt illamående och lättare utslag/klåda i huden. Det är oftast över-gående inom några veckor. Drick mycket vatten och intag en lägre dos av kapslarna för att minska besvären.
 
INTERAKTIONER
Kontakta läkare vid medicinering av blodförtunnande läkemedel då Omega 3 fettsyror kan leda till viss förlängning av blödningstiden.
 
OBS! Detta är ett kosttillskott som inte ersätter fullvärdiga måltider.
Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Leverantörer
Övrigt